031/638-270 info@expert-doo.hr

Expert d.o.o regionalni je  lider u inženjerskom savjetovanju i izradi projektne dokumentacije; arhitektonskih i građevinskih projekata u visokogradnji, niskogradnji, stručnog  i projektantskog nadzora nad izvođenjem radova, kao i projekata za radove na kulturnom dobru.

Društvo je osnovano 1992. godine u Donjem Miholjcu i od tada neprekidno radi do danas.  Poslujemo na dvije lokacije, sjedište u  Našicama i poslovnica u Osijeku. Trenutno zapošljavamo 19 djelatnika.

Investitora pratimo od prvog razgovora i skica, kojima se definira projektni zadatak, preko izrade projektne dokumentacije, pa do nadzora izgradnje i ishođenja uporabne dozvole.

U suradnji  sa investitorima, a uz naše  stručno vodstvo i savjetovanje, isporučujemo vrhunske projekte koji su funkcionalni, moderni i održivi.

Ljudi sa kojima surađujemo i koji rade za nas su nam važni i posvećeni smo razvijanju smislenih i  dugoročnih poslovnih odnosa zasnovanih na dobroj suradnji te međusobnom poštivanju i povjerenju.

Tvrtku vodi Andrija Mikičić, dipl.ing.građevinarstva, direktor i vlasnik, sa gotovo petnaestogodišnjim (15) iskustvom u projektiranju.

expert našice o nama
expert d.o.o. andrija mikecic

Andrija Mikičić

dipl.ing.građevinarstva, direktor i vlasnik, sa gotovo petnaestogodišnjim (15) iskustvom u projektiranju.

  • Ovlašteni inženjer građevinarstva br. G 4442
  • Ovlašteni procjenitelj za građevinarstvo
  • Stalni sudski vještak za građevinarstvo